GündemManşetSiyaset

İYİ PARTİ’DEN ORTAKENT’TE COŞKULU AÇILIŞ

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Ortakent Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış, diğer seçim iletişim merkezlerinin açılışlarında olduğu gibi miting havasında geçti.

Yoğun katılımla geçen açılışta konuşan Mehmet Tosun, tüm yarımadada olduğu gibi Ortakent-Yahşi’de de sorunlar olduğunu, bunları çözmek için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Bunun için sizlere söz veriyorum, Sayın Şahbaz Başkanımla birlikte söz veriyoruz, Seha Ergene’yle birlikte söz veriyoruz. Seçildiğimiz takdirde Ortakent-Yahşi’mizin sorunlarını birer birer çözeceğiz. Sizde burada mutlu bir şekilde yaşayacaksınız.”

“Bodrum İçin Hep Birlikte Çalışacağız”

“Hangi partili olursanız olun, hangi dünya görüşüne sahip olursanız olun Bodrum bir dünya kenti, dünya markası. Biz bir yerel seçim yapıyoruz. Belediye başkanı ve belediye meclis üyelerini seçeceğiz. Yani Bodrum’a hizmet edecek kadroyu seçeceğiz. Bunun için hepinizin, Bodrumlu hemşehrilerimizin tamamının oyuna talibiz” diyerek konuşmasına devam eden İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun şunları söyledi;

“Asla bir parti seçimi değil, genel seçim de yapmıyoruz, hep birlikte inşallah 31 Mart’ta bu makus talihi değiştireceğiz. Başka şansımız yok. Artık Bodrumumuz sel felaketleriyle, afetlerle anılmayacak. Bodrumumuz turizmden daha çok para kazanacak. Esnafımız daha mutlu olacak. Eğitim kurumlarımıza daha çok katkı sağlayacağız.  Bodrum bir kültür ve sanat şehri olacak. Bunu hep birlikte başaracağız. Son zamanlarda vahşi yapılaşmaya, betonlaşmaya yenik düşmüş Bodrum manzarasından derhal geri döneceğiz. Doğaya ve çevreye sahip çıkacağız. Tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkacağız. Aramızda denizcilerimiz var, denizimize ve denizcilerimize sahip çıkacağız”

Mehmet Tosun konuşmasının sonunda, “Sizin evladınız, sizin son belediye başkanınıza ve bundan sonrada birlikte hizmet edeceğimiz Mehmet Onur Şahbaz’a mikrofonu uzatıyorum” diyerek, sözü İYİ Parti Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Onur Şahbaz’a bıraktı.

Şahbaz; “Siz var olsun, siz bize güç verin, bizde çalışmaya devam edeceğiz”

Şahbaz, “Bodrum’un, Ortakent’in güzel insanları, hanımefendiler, beyefendiler, çocuklar, gençler, beş yıl aradan sonra yeniden merhaba, gönülden, canı gönülden hepinize merhaba. Sizlerin karşısına hizmet için yetki istemek, oy istemek için karşınıza çıkmak bizim için büyük bir heyecan. Beş yıl belediye başkanlığı yapmış olabilirim, bir yıl İYİ Parti ilçe başkanlığı yapmış olabilirim, ama hiç bir zaman değişmeyecek olan bir gerçek var. O da sizlerin karşınıza çıktığımız zaman duyduğumuz heyecandır. Bu heyecan bizim içimizde yaşadığı sürece hizmet için de, çalışmak için de, bu memleketi çocuklarımıza çok güzel bir şekilde bırakmak için enerjimiz hep var olacak. Siz var olsun, siz bize güç verin, bizde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde başladığı konuşması, sık sık vatandaşların yoğun alkışlarıyla kesildi.

Şahbaz; “Gece Gündüz Demeden Çalışacağız”

Kalabalığı ve coşkuyu görünce geçmişte yaptıkları işlerin ne kadar doğru olduğunu anladıklarını belirten Mehmet Onur Şahbaz, sözlerine şöyle devam etti;

“Başkanımda söyledi bende söylemek istiyorum; Biz size burada proje anlatacak değiliz. Biz bu yetkiyi sizden aldığımızda, siz bize bu talimatı verdiğinizde, ihtiyaçlarınızı söylediğinizde, burada medeni bir toplum halinde yaşamak için, her türlü ihtiyacı yapmak gerekliliğini ortaya koyduğunuzda, biz zaten elimizden geleni gece gündüz demeden, çoluğumuzdan çocuğumuzdan vakit ayıraraktan, zaten yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz, bunları yaptığımızın göstergesi de buradaki coşkudan gözüküyor.”

Hizmet İçin Ne Gerekirse Yapacağız…”

Mehmet Onur Şahbaz, hizmet için tüm çalışmaları gerçekleştireceklerini belirterek şunları söyledi;

“Biz, yol, köprü, altyapı, üstyapı ne gerekiyorsa, çocuk parkı, spor alanı, eğitim kurumu, ne gerekiyorsa yapmak için gece gündüz çalışacağız. Bunun için önümüzde çok güçlü bir lider var. Çok iyi bir belediye başkan adayı var ve arkasında çok güçlü bir kadro var. Biz bunları yapacağız, bizim yetkimizdeyse biz yapacağız, eğer yetki büyükşehirdeyse gider kapısında yatarız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığıysa orası, neresiyse yetkili gider isteriz. Burada Bodrum halkının hakkını size teslim edilmesini sağlarız arkadaşlar.”

“Dedikodular Üretiyorlar…”

Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’u ve liderliğindeki güçlü kadro görünce dedikodu üretmeye başladıklarının altını çizen Şahbaz; “Bizim hiç sevmediğimiz ve hiç bir zaman yapmayacağımız ve hiç bir zaman aleti ve parçası olmayacağımız bir dedikodu, bir siyaset yöntemi var; Dedikodu üretmek. Mesela gidiyorlar pazar yerine, ‘ Tosun Başkan başkan olduğunda pazar yerini değiştirecek, sizi yerinden edecek’ diyorlar. Gidiyor otogara, “Tosun otogarı taşıyacak, oradaki esnafı mağdur edecek’, sanayiye gidiyor başka bir şey, yok efendim seçimden sonra parti değiştirecekmiş, yok efendim arkasında mafya varmış, ne mafyası halk var, halkta işte burada. En büyük güç halktır o da şu an burada. Arkadaşlar dedikodulara aldanmayın. Biz toplumun karşısında yöneticilik görevlerini ve sorumluluklarını almış insanlarız. Bizimle beraber yola çıkmış insanlarda aynı şekilde bizimle birlikte aynı hedefe doğru ilerliyorlar. Bizim yasalar ve kanunlarla belirtilmiş konular dışında birde Atatürk’ümüz var. Atatürk’ün Cumhuriyeti var. Bayrağımız var. Başka gücümüz yok zaten. Sizin vereceğiniz yetki var” dedi.

Mehmet Onur Şahbaz’ın konuşması açılış için Seçim İletişim Merkezinin bulunduğu iş merkezinin meydanını dolduran vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Daha sonra Mehmet Tosun, İYİ Parti Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tek tek tanıtarak sahneye davet etti. Tosun ve meclis üyesi adayları Seçim İletişim Merkezinin açılış kurdelesini sahnede hep birlikte kesti.

Açılış sonrası yerel sanatçı Mustafa Ergene’nin seslendirdiği yerel türküler eşliğinde vatandaşlarla oynayan Mehmet Tosun ve meclis üyesi adayları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mehmet Tosun’a başarılar dileyip fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar Tosun’un etrafında yoğunluk oluşturdu. Tüm vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Mehmet Tosun, duygulu anlarında yaşandığı açılış sonrası başka bir program için bölgeden ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu