AsayişGündemManşet

BODRUM’DA KAZA: 2 ÖLÜ

trafik-kazasiGece saatlerinde Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağar şekilde yaralandı.

Geçtiğimiz gece saatler 03.00’ü gösterdiği sırada Torba istikametinden Yalıkavak istikametine doğru seyir halinde olan 48 BJ 963 plakalı otomobil Demirbükü Mevkiine geldiği sırada sürücüsü Serhat Dalmış’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

40 yaşındaki Dalmış’ın kullandığı araç taklalar atarak metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı gören yoldan geçen diğer sürücülerin ilk yardım ekiplerine haber vermesiyle bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri ve Jandarma ekipleri ulaştı.

Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk kontrollerde sürücü Serhat Dalmış ile yanında oturan 19 yaşındaki Anıl Berke Ateş’in hayatlarını kaybettiğini belirledi. Otomobilin arka koltuğunda olduğu tespit edilen ancak kaza yerinden yaklaşık 40 metre uzakta bulunan Azerbaycan uyruklu 27 yaşındaki Gülmina İbrahimova’ın ise ağır şekilde yaralandığı ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Trafik Timinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Dalmış ve Ateş’in cenazeleri Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu