AsayişGündemManşet

KAYIP İŞADAMININ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

pageBodrum’da birçok kişi tarafından yakından tanınan ve sevilen işadamı 46 yaşındaki kayıp Ali Özdemir’in en yakın arkadaşı tarafından cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Yaklaşık 10 gündür kayıp olan ve aracının park halinde bulunduğu bölgede aramaların yapıldığı kayıp işadamının aynı evde yaşadığı erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

Zanlının 2 gece önce ilaç içerek intihara teşebbüs etmesinden dolayı hastane kaldırıldığı ve bu durumun polis ekiplerinin dikkatini çekmesiyle gözaltına alınan ve sorgulandığı öğrenildi.

Polis sorgusunda suçunu itiraf eden zanlının öğlen saatlerinde gösterdiği yerde Ali Özdemir’in cansız bedenine ulaşıldı. Göktepe Mevkiinde makilik alandaki hafriyat atıklarının arasında bulunan işadamının cansız bedeni ilk incelemelerinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi Morguna getirildi.

İşadamının cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken cinayet zanlısının işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu