AsayişGündemManşet

ESKİ FUTBOLCU ÖLÜ BULUNDU

Turga ArıBir süre önce çalışmak için Bodrum’a gelen eski futbolcu Turgay Arı kaldığı apartın odasında ölü olarak bulundu.

Turgutreis Mahallesi Kadıkalesi Mevkiinde faaliyet gösteren bir apartta kısa süre önce çalışmaya başlayan 45 yaşındaki Turgay Arı’nın yaklaşık 2 gündür odasından dışarıya çıkmadığı ve telefonunu açmadığı, otel yetkilileri tarafından pencereden bakıldığında yatağının üzerinde ağzından kan gelmiş bir vaziyette yatıyor olduğunu görmeleri neticesinde hemen Jandarmaya ve 112 Acil Yardıma ihbarda bulundular.

Alınan bilgilere göre, Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin olay yerinin güvenliğini almasının ardından 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk muayene de Turgay ARI` nın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Jandarma Olay Yeri İnceleme timinin inceleme yaptığı, yapılan olay yeri incelemesinde olay yeri ve çevresinde herhangi bir boğuşma izinin bulunmadığı darp cebir izinin olmadığı ve herhangi bir şüpheli durumun olmadığı tespit edildi. Odanın içinde çok miktarda boş alkol şişesinin bulunduğu, aşırı alkol tüketimi yada yüksek tansiyona bağlı olarak karaciğerinin zarar görmesi sonucu ağzından kan geldiğinin değerlendiriliyor.

Arı’nın arkadaşları da son zamanlarda aşırı miktarda alkol aldığını ifade etti. Yaklaşık 48 saat önce ölümünün gerçekleştiği değerlendiren eski futbolcu Turgay Arı’nın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Turgay Arı’nın 1992-1997 yılları arasında sırasıyla, Dardanelspor, Bigaspor, Nevşehirspor, Batan Petrol Spor, Mardinspor ve son olarak Seyrantepe Yeşilcespor takımlarında top koşturduğu öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu