EkonomiGündemManşet

BODRUM’DA GIDA FUARI

gıda fuarıBodrum’da 1988 yılından bu yana meşrubat, alkollü ve alkolsüz içecekler ile gıda sektöründe hizmet veren Hürtop, Salmakis Otel’de ürün tanıtım etkinliği düzenleniyor.

Yiyecek ve içecek sektöründeki güçlü markaların Bodrum bölge distribütörlüğünü yapan Hürtop, bu yıl ikinci kez ürün tanıtım-sunum etkinliği düzenledi. Hürtop ve Hürcola’nın çalıştığı firmaların ürünlerini sergilediği etkinlik, Salmakis Beach Otel’de başladı. Mini fuarda, her iki firmanın Bodrum’da tedarik ve pazarlamasını yaptığı markalar, kendi stantlarında ürünlerini sergileyerek otel, cafe, restoran ve market yetkililerine tanıtım yapma fırsatı buldu.

Bodrum ticaretine yön veren firmalardan biri olan Hürtop Ltd. Şti.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topanoğlu, Hürtop’un Bodrum ölçeğinde önemli bir hizmeti yerine getirdiğini belirterek, “Bu fuarı, bayiliğini yapmakta olduğumuz alkollü ve alkolsüz içecekler ile gıda ürünlerini, otel, bar, cafe ve market sahipleriyle tanıştırmak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenliyoruz. Bodrum genelinde hizmet verdiğimiz 2 bin müşterimiz var. Yaklaşık 50 yıldır tedarik işi yapan bir firmayız” diye konuştu.

Firma hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topanoğlu, Hürcola’da ağır alkollü içeceklerin, Hürtop’ta ise hafif alkollü ve alkolsüz içecekler ile gıda ürünlerinin tedarikini ve piyasaya sunumunu gerçekleştirdiklerini anlatarak, bu sene Tariş, Lavazza ve Zade gibi bazı ünlü markaların bayiliklerini de üstlendiklerini söyledi. Erhan Topanoğlu, “Amacımız firma olarak piyasanın en kaliteli ürünlerini, en uygun fiyatlarla piyasaya sunmak. Tüketiciye bu ürünlerin ulaşmasını sağlamak. Bu anlamda bir kamu görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

SEZON GÜZEL GEÇECEK

Bodrumlu iş adamı Topanoğlu, sektör olarak 2017 yılı sezonundan umutlu olduklarını dile getirdi. Bu yıl turizmin kötü geçeceği yönünde genel bir algı olduğuna dikkat çeken Topanoğlu, “Bodrum destinasyon olarak diğer turizm merkezlerine nazaran Türk turistin çok fazla sayıda geldiği, tercih ettiği bir bölge. Dolayısıyla yabancı turist gelmese de Türk turistlerimiz gelecek, otellerimiz dolacak, bar, cafe ve market sahipleri iş yapacak. Bu şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçireceğimizi umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

MARKALAR ŞOV YAPTI

Hürtop ve Hürcola’nın çalıştığı firmalar, Salmakis Otel’de düzenlenen fuarda, ürün tanıtımlarını çeşitli şovlarla gerçekleştirdiler. Hürtop’un bu yıl tedarik zincirine eklediği Tariş ürün standı büyük ilgi gördü. Lavazza Kahve Ürünleri de fuarın ilgi çeken stantlarından biri oldu.  Firmanın ürün müdürü Arif Efe, “Kahveden Havyar” yaparak fuar katılımcılarına ikram etti. Lucien Arkas Bağları’nın ürünleri ve farklı kokteyllerin sergilendiği Kırbıyık stantları da fuarın ilgi çeken noktalarındandı.

Salmakis Otel’deki fuar 6 ve 7 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu