GündemManşet

KARAOVA KÜTÜPHANESİNE DESTEK

Bodrum Kent Konseyi’nin girişimleri ile Karaova Halk Kütüphanesi’ne 200’ün üzerinde kitap bağışlandı.

Bodrum Kent Konseyi Yazın Grubu üyeleri, Karaova-Der tarafından Mumcular Mahallesine yaptırılan Karaova Halk Kütüphanesi’ne çevrelerinden ve yardımseverlerin katkılarıyla topladıkları 200’ün üzerinde kitabı teslim etti.

Bodrum Kent Konseyi Yazın Grubu üyesi Nuran Yüksel, konuyla ilgili Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Bodrum Kent Konseyi Yazın Grubu üyeleri olarak daha önce planladığımız bir projeyi hayata geçiriyoruz. Karaova Derneği tarafından açılan Karaova Halk Kütüphanesi’ne elimizdeki ve topladığımız kitapları bağışlamak istedik. Bu sadece bugünlük bir olay değil. Bundan sonra da planlayarak yapmayı düşünüyoruz. Her mahallede her bölgede çoğaltmayı hayal ettiğimiz kütüphanelerimizi kitaplarla donatmak istiyoruz. Çocuklarımızın aydınlık yarınlarına katkı koymak istiyoruz.”

Yazın Grubu Dönem Başkanı Ayser Özbulut ise kitapları nasıl temin ettiklerini şu sözlerle anlattı:

“Yazın Grubu’nun içerisindeki yazar arkadaşlarımızla kendi çevrelerimizi kullanarak kitapları topladık. Lise Kırtasiye ve İşler Kırtasiye bize son derece ciddi destek verdi. İlköğretim grubunun tüm eğitim alanını kapsayan hazırlık kitaplarını kütüphaneye armağan etmeyi uygun gördüler. Biz de memnuniyetle kabul ettik. Bodrum’da birçok duyarlı kitap dostu var. Bunun farkındayız. Biz de öncülük etmeyi istiyoruz. Biliyorsunuz geleceğimiz çocuklar. Onların eğitimleri üzerine yatırım yaparsak gelecekte de güzel bir nesil olacağına inanıyoruz.”

Çarşı Mahallesindeki Kent Konseyi binasında toplanan kitaplar, daha sonra Mumcular’a götürüldü. Kitaplarla kütüphanede buluşan çocukların çok mutlu olduğu görüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu