AsayişGündemManşet

MİLAS’TA FETÖ OPERASYONU…

Milas’ta FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında operasyon düzenleyen polis, emekli kıdemli yüzbaşı ve bir askeri okul öğrencisi yakaladı.

Milas’ta FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bir emekli yüzbaşı ve bir askeri okul öğrencisi olmak üzere toplam 2 kişi yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY’nin yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında emekli kıdemli yüzbaşı İ.S. ve askeri okuldayken son sınıfta atılan Ö.F.T. hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
Her iki şahısın da Milas’ta bulunduğu bilgisine ulaşan Milas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Amirliği ekipleri, askeri okuldan atılan Ö.F.T.’yi geçtiğimiz ay şehir merkezinde bir evde yakalayarak zanlı hakkında adli işlem başlattı. 
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan emekli kıdemli yüzbaşı İ.S. ise polisin operasyonuyla ilçeye bağlı Ağaçlıhöyük Mahallesi’ndeki bir evde yakalandı. 
Evde ve bir arabada yapılan aramada flaş belleklere, bir adet telefon ve tablete el koyan polis, ifade işlemlerinin ardından zanlıyı soruşturmanın yürütüldüğü İzmir’e sevk etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu