GündemMagazinManşet

FATMA GİRİK KONTROLDEN GEÇTİ..

Geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Usta oyuncu Fatma Girik tekrar hastaneye getirildi.  Durumunun iyi olduğu gözlenen Girik’in neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

  Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik, geçtiğimiz gün Bodrum’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık 2 saat hastanede kalan Girik, yapılan tedavinin ardından taburcu edilerek ambulansla evine götürülmüştü. Bugün tekrar hastaneye ambulansla kontrole gelen Girik tekrar tedavi altına alındı.

Durumu iyiye gidiyor

  Torba Mahallesi’nde yaşamını sürdüren usta oyuncu Fatma Girik, geçtiğimiz gün evinde fenalaşarak düşüştü. 76 yaşındaki Girik, bakıcılarının haber vermesi üzerine Girik’in evine gelen ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış daha sonra taburcu edilmişti. Bugün tekrar ambulasla hastaneye getirilen Girik’in kontrol amaçlı geldiği öğrenildi. Ambulansla acil servisten giriş yapan Girik “güzelmi görünüyorum, aşıkmı oldunuz bana” diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi. Kontrol amaçlı geldiğini söyleyen Girik ağrılarım var o yüzden geldiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra tedavi altına alınan Girik’in sağlık durumunun iyi gittiği öğrenildi

Usta oyuncu geçtiğimiz yıllarda kalça eklemlerindeki bozulma nedeniyle yürüyemez hale gelerek ameliyat olmuş ve kalçasına protez takılmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu