ÇevreGündemManşet

YILDIRIMLAR EVLERE İSABET ETTİ

Bodrum’da gece boyunca etkili olan yıldırımlar, ilçedeki evlere de isabet ederken büyük korku ve paniğe neden oldu.

Yarımada genelinde gece boyunca etkili olan sağanak yağışla birlikte şimşek ve yıldırımlar geceyi gündüze çevirdi. Pek çok noktada elektrik ve internet kesintilerine de neden olan yıldırımlar, ilçedeki kimi evlere de isabet etti.

O yıldırımlardan biri de Bodrum’un Gölbaşı Mahallesindeki Feslikan Evleri’nin üst kısmına isabet etti. Gece saat 00.30’da meydana gelen olayda binada yaşayan vatandaşlar büyük bir korku yaşadı. Yıldırımın isabet ettiği daireden kopan parçalar, bina önündeki aracın üzerine yıkılırken binadaki elektronik aletlerde hasar meydana geldi.

Yaşanan olayla ilgili Kent Haber’e konuşan Ali Rıza Uğur adlı vatandaş, “Ben o esnada yatıyordum. Hanım ve çocuklar salondaydı. Büyük bir gürültüyle uyanıp yataktan fırladım. Bizim karşı dairenin üstüne düşmüş. Allah’tan kimsenin canına bir şey olmadı. Yıldırım ve şimşekler sabaha kadar devam etti. Bir yandan yağmur bir yandan dolu. Çok zor bir geceydi. Bugün elektrikçiyi çağırdık. Toplamda 2 bin TL hasar var. Trafodan gelen kablonun değişmesi gerekirse 8-10 bin TL’ye çıkabilir. Can kaybı olmadığı için Allah’a şükrediyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu