GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARINDAN NEFES KESEN MÜCADELE

Bodrum Bayrağı’nı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Ligi’nde gururla dalgalandıran, Yalıkavak Spor Kulübü, kendi evinde Bursa’nın temsilcisi Osmangazi Belediyespor’u ağırladı.

THF Kadınlar Süper Ligi 12. Hafta karşılaşmaları kapsamında Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabaka, tribünlerde Denizin Kızlarını desteklemeye gelenlere büyük heyecan yaşattı.

Maçın ilk düdüğünden son anına kadar çekişmeli geçen maçta, Yalıkavak Spor Kulübü Hentbolcularının maçı kazanmak için gösterdikleri mücadele ve azim görülmeye değerdi.

Kıran kırana geçen mücadelede ilk yarı boyunca rakibine öne geçmesine fırsat vermeyen Yalıkavak Spor Kulübü,Osmangazi Belediyespor ile oynadığı maçın ilk yarısını 11-11 berabere tamamladı.

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğü ile ilk yarıda gösterdiği performansı sürdüren Yalıkavak Spor Kulübü, ikinci yarıda her iki takımın birbirine karşı üstünlüğü ele geçirme mücadelesi ile tribünlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Maçın ikinci yarısının son dakikalarına 1 sayı önde giren Denizin Kızları, son 30 saniyede gelen attıkları iki gol ile çok rahat şekilde geçti. Sibel Erdoğan ve Sema Helvacı’nın yönettiği maçın son düdüğünde, Yalıkavak Spor Kulübü, en yakın takipçisi Osmangazi Belediyespor’u 23-20 mağlup ederek lig sıralamasındaki yerini de korumuş oldu.

THF Kadınlar Süper Ligi 13. Hafta karşılaşmaları kapsamında 2 Şubat 2019 günü Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda süper lig liderlik koltuğunda oturan Kastamonu Belediye GSK ile karşılaşacak olan Yalıkavak Spor Kulübü, 14. Hafta mücadelesinde yine ligin üst sıralarında bulunan Üsküdar Belediyespor’u kendi evinde ağırlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu