ÇevreGündemManşet

METEOROLOJİDEN UYARI ÜSTÜNE UYARI GELİYOR…

Son günlerde yaşanan olumsuz hava koşulları etkisini yitirmeden devam ediyor. Toz Taşınımı ve Çamur Şeklinde Yağış Bekleniyor…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son değerlendirmeler doğrultunda vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda yeni uyarılar yapıldı.

Başlama Zamanı, 25.01.2019 18:00, Bitiş Zamanı: 26.01.2019 23.59 olarak değerlendirilen hava tahmininin içeriği şöyle:

“Yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre; 25/01/2019 Cuma akşam saatlerinden, yarın (26/01/2019 Cumartesi) akşam saatlerine kadar Muğla’nın iç kesimlerinde KUVVETLİ (21-50 kg/m²);  Bodrum, Datça, Marmaris, Ortaca, Ula, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde yerel olarak ÇOK KUVVETLİ  (40-80 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Kuvvetli yağışlarla birlikte rüzgarın da güneydoğu yönlerden 70-100 km/saat şiddetinde KUVVETLİ FIRTINA şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, hortum,  yıldırım, çatı uçması, soba zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu