GündemHayatManşet

DANACI TOPRAĞA VERİLDİ

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın efsane başkanı Mustafa Danacı, yüzlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

46 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, 48 yıl da Esnaf Kefalet Odası başkanlığı yapan 91 yaşındaki Mustafa Danacı, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle kaldırıldığı Milas Özel İzan Hastanesi’nde dün yaşamını yitirmişti. Nedim ve Halil adında iki evladı, Mustafa, Ali Mert, Nuriye ve Melih adlarında da dört torunu bulunan Danacı için bugün İskele Meydanı’ndaki Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi.

 

Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkan Vekili Tamer Mandalinci, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, çeşitli STK temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Danacı’nın naaşı omuzlarda Bodrum Belediye Meydanı’na kadar taşındı. Buradan Bodrum Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ile Karaburgaz Mezarlığı’na getirilen Danacı, dualarla toprağa verildi.

Cenazeye oldukça yoğun bir katılım olduğu görüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu