ÇevreGündemManşet

KÜDÜR YARIMADASINDAKİ ÇALIŞMALARA MÜDAHALE…

Yalıkavak Mahallesi Küdür Mevkiinde ruhsata aykırı şekilde sondaj kuyusu ve iskele yapılmaya başlandı. İşlem, belediye ekiplerince durduruldu.

Küdür Halk Plajında iskele ve sondaj kuyusu çalışmaları başladı. Bölgeye gelen iş makineleri sahilde düzleme çalışması yaparken diğer yandan da denize iskele yapılmaya başlandı.

İskelerin arka kısmında ise sondaj kuyusu kazılmaya başladı. Durumu fark eden vatandaşların şikayeti üzerine Bodrum Belediye ekipleri bölgeye gitti. Ekipler, yaptıkları incelemede iskele ve sondaj kuyusunun ruhsata aykırı olduğunu tespit etti. İskele ve sondaj kuyusu işlemlerinin belediye ekiplerince durdurulduğu ifade edildi.

Öte yandan belirtilen bölgenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından kiralandığı ve bazı imalatlar yapabilmek için belediyeden ruhsat aldığı fakat iskele ve sondaj kuyusu için ruhsatlarının olmadığı dile getirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu