ÇevreGündemManşet

GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Bodrum’da gece saatlerinde etkili olan gökgürültülü sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar dereye döndü. Yolda kalan bir araç ise ilginç bir yöntemle kurtarıldı.

Olumsuz hava koşulları Bodrum’da da etkili olmaya devam ediyor. Kuvvetli fırtınanın ardından gece saatlerinde başlayan sağanak yağış ilçede birçok noktada hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Yarımada genelinde ekili olan gökgürütültülü sağanak yağış nedeniyle oluşan su taşkınları bazı yollar kapanmasına yol açtı. Bodrum-Turgutreis Karayolu Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana gelen su taşkınında kalan bir araç ise ilginç bir yöntem ile kurtarıldı.

İki aracına arasına giren bir vatandaş halat vazifesi gördü. Suda kalan otomobilin ön kaputuna oturan vatandaş onları iten kamyonete ayaklarını dayadı. Zaman zaman tehlikeli anlar yaşansa da otomobil sudan kurtarılarak akaryakıt istasyonuna çekildi.

Güvenlik güçleri, belediye ve kurtarma ekipleri sağanak boyunca teyakkuzda beklediler.     

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu