GündemManşet

BAŞKAN GÖREVDE YÜKSELEN PERSONELLERİNİ TEBRİK ETTİ

baskan kocadon gorevde yukselen personellerini tebrik etti (4)Görevde yükselme sınavının ardından komiserlik unvanı alan Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri, Başkan Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli Kemal Maden, Sinan Tambora ve Okan Orhan, girdikleri görevde yükselme sınavını başarıyla geçerek komiserlik unvanını almaya hak kazandı. Zabıta memurluğundan zabıta komiserliğine yükselen üç personel, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu ile Zabıta Müdürü Tanju Aksu’nun da bulunduğu ziyarette zabıta yeni komiserleri, sınav süreci hakkında Başkan Kocadon’a bilgiler verdi. Öncelikle 15 günlük eğitimde yükselme eğitimlerine katıldıklarını ifade ederek eğitim sonunda da yazılı sınava girdiklerini ekledi.

Personelini tebrik eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Emek vererek, görevini layıkıyla yerine getiren personellerimizin bir de başarılı sonuçlar alması, görevinde yükselerek daha iyi mevkilere gelmesi, beni gururlandırdı. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Her zaman tüm personelimin yanında olduğumu da asla unutmayın” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu