GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARI DENİZ KENARINDA MORAL BULDU

Geçtiğimiz sezon çıktığı karşılaşmalarda gösterdiği mücadeleci ruhu ve azmi sayesinde Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1. Liginden THF Süper Lig’e Yükselen Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı yönetimi ve oyuncuları geçtiğimiz gün bir kahvaltıda bir araya geldiler.

Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda bulunan Miços Restoran’da bir araya gelen Yalıkavak Spor Kulübü Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda moral depolayan sporcular, kahvaltı sonrasında deniz kenarında yürüyüş yaptılar.

Yaptıkları organizasyon hakkında açıklama yapan Yalıkavak Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Esen, şunları söyledi;

“İyisiyle kötüsüyle THF Süper Lig’inde ilk yarıyı bitirdik. Önümüzdeki hafta Antalya’da yapılacak olan THF 2018-2019 Sezonu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası C gurubu 2. Tur maçlarında Mardin B.Şehir Belediye SK ve Murat Paşa Belediye Spor ile karşılaşacağız. Hemen ardından da ligin ikinci yarısı başlıyor. Biz de takım oyuncularımız ve yönetim kurulu olarak hep birlikte bir moral kahvaltısı yapalım istedik.

Miços Restoran da bize bu moral desteğini vermek için teklifte bulundu. Kızlarımıza güzel bir kahvaltı ikramında bulunan, takım olarak bizi ağırlayan Miços Restoran’a teşekkür ederiz.

İkinci yarının ilk maçını 26 Ocak’ta Osmangazi Belediyespor ile Bodrum’da oynayacağız. İkinci devrenin bu ilk maçında tüm Bodrum’u Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Denizin Kızlarına destek olmaya bekliyoruz.”

Takım olarak yöneticiler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Yalıkavak Spor Kulübü, THF 2018-2019 Sezonu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası C gurubu 2. Tur karşılaşmaları için Muratpaşa Belediye Spor ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu