ÇevreGündemManşet

HATTA YENİ PATLAMA

Bodrum-su borusu patlamasıBitez-Gümbeet Mahalle bağlantısını sağlayan Bergamut Caddesinde yaşanan patlamada tonlarca metreküp içme suyu bahçelere aktı.

Bodrum’a ve Mahallelerine içme suyu taşıyan, DSİ tarafından yapıldıktan sonra MUSKİ tarafından işletilen içme suyu ana isale hattında yeni bir patlama daha yaşandı. Hattın hizmete girdiği günden buyana farklı noktalarında onlarca patlama meydana geldi ve birçok ev, işyeri ve araç zarar gördü.

Bodrum’daki son su hattı patlaması akşam saatlerinde Bergamut Caddesi üzerinde yaşandı. Suyun basıncıyla asfalt ve kaldırım çöktü, trafik işaret levhası yerinden söküldü. Bölgeden geçen Zabıta ekiplerinin fark ettiği olay sonrasında yol trafiğe kapatıldı. Hattan akan tonlarca metreküp içme suyu evlerin bahçelerine aktı.

MUSKİ ekiplerinin hatta gelen suyu kesmesi sonrası patlama noktasında çalışma başlatıldı. Öte yandan aynı noktada yaz aylarında bir patlama daha yaşandığı öğrenildi.

 

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu