AsayişGündemManşet

NARKOTİK OPERASYONLAR SÜRÜYOR…

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde bilgi aldıkları E.T. – A.T. ve M.B. isimli şahısların Aydın’dan ilçeye uyuşturucu getireceği şeklinde bilgi alması üzerine düğmeye bastı.

06.01.2019 günü şahısların Bodruma geldikleri aracı durdurmuşlar araçta yapılan aramada 9 parça satışa hazır fişek halinde metamfetamin ile bir miktar bonzai ele geçirildi.

Yapılan uyuşturucu madde ticareti suçunda bu şahısların irtibatlı olduğu C.T. ile U.Ş. Konacık sanayisinde bulunan iş yerinde O.R.D. ise Bitez’de bulunan bir aparatta eş zamanlı düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramada 1 adet hassas terazi bir miktar esrar maddesi, ecstasy hap ve 3 adet esrar içmekte kullanılan bong olarak tabir edilen düzenek ele geçirildi.

Bugün sabah saatlerinde uyuşturucu madde ticareti sucundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.T. tutuklanırken A.T.-M.B.-C.T.-U.Ş. ve O.R.D. adlı kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu