ÇevreGündemManşet

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN FİDAN DİKTİLER

Muğla’da KYK (Kredi Yurtlar Kurumu) Ormanı Projesi kapsamında üniversite öğrencileri yağmur çamur demeden fidanları toprakla buluşturdu.

Orman Genel Müdürlüğü ve Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü arasındaki protokol çerçevesinde ülke genelinde olduğu gibi Muğla ilinde de fidan dikimi gerçekleştirildi. Daha yeşil bir Türkiye idealiyle 24 Mart Cumartesi günü Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı fidan dikimi etkinlikleri düzenlendi.

Muğla ilindeki fidan dikimi merkez Menteşe ilçesi Düzeyn mevkiinde yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde yapılan fidan dikimi etkinliği sağanak yağmur altında gerçekleştirildi. KYK’larda kalan üniversite öğrencileri yağmur çamur demeden fidanları toprakla buluşturdu. Muğla KYK Ormanı fidan dikimi etkinliğineMuğla Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Orman İşletme Müdür yardımcıları Beril Öztürk ve Yasin Korkmazoğlu ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu