AsayişGündemManşet

ZEHİR SAÇMAK İÇİN HER YOLU DENİYORLAR…

Bodrum’da uyuşturucu madde ile esrarlı kek ve tereyağının ele geçirildiği operasyonda, gözaltına alınan 3 zanlı, tutuklandı.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Devlet Hastanesi civarında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine, bölgede çalışma başlattı.

Çalışma kapsamında, uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen bir kişi ekiplerin başarılı operasyonu ile suçüstü yakaladı. Derinleştirilen operasyonda, uyuşturucunun yetiştirildiği Gümbet Mahallesi’ndeki iki ayrı eve düzenlenen operasyonda ev sahipleri iki kişi gözaltına alındı.

Evlerde yapılan aramalarda, çok miktarda skunk kökü ve bitkisi ile uyuşturucu yetiştirmekte kullanılan sisteme ait materyaller, 6 dilim halinde 630 gramlık esrarlı kek ve 765 gram esrarlı tereyağı ele geçirildi. Evde yakalanan torbacının esrarı tereyağına karıştırması ve kek yapıp satması ise pes dedirtti. Uyuşturucu tacirinin esrarlı tereyağını yaptığı yemeklerde de kullandığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu