Kültür SanatManşet

Uluslararası Korolar Festivaline Katıldılar

Büyükşehir Çocuk Korosu İzmir'deydi

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu 23 ilden katılımın olduğu İzmir Uluslararası Çok Sesli Korolar Festivali’ne katıldı.

İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen İzmir Uluslararası Çok Sesli Korolar Festivaline Muğla Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu Şef Damla Keskin Yönetiminde katıldı. 11-16 Nisan tarihleri arasında düzenlenen festivalde 12 Nisan’da İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sahne alan Muğla Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu Yedi Cüce, Bakkal Tekerlemesi, Mavi Gezegen, Do Re Mi, Sevgi ile Sarıl eserlerini seslendirdi. Çok Sesli Korolar Festivali’ne 23 farklı kentten 3081 korist ile 81 koro katılım sağladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu 2021 yılının ekim ayında 7-14 yaş arası gönüllü çocuklar arasından yapılan seçme sonucunda kuruldu. 2022 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ile 23 Nisan konseri verdi. 2022 yılında yapılan seçmelerle yeni üyeler alan Çocuk korosu hem temel müzik eğitimlerine hem de koro çalışmalarına devam etmektedir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu