GündemHayatManşetSiyaset

YAŞAM MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR…

Güvercinlik’te bir inşaatın ikinci katından düşerek ağır yaralanan CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özten’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 

Gündoğan’da Belediye Başkan adaylığı da bulunan, bu dönemde de Bodrum Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Özten, 3 gün önce Güvercinlik Mahallesindeki bir inşaatın 2’inci katından aşağı düşmüştü. Düştüğünde başını yerde bulunan bir taşa çarparak kafa travması geçiren Özten, Bodrum Özel Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra yoğun bakımda tedavi altına alınarak uyutulan Hüseyin Özten’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Özten’in durumunu takip eden doktorlarının, olağanüstü bir değişiklik olmadığı takdirde yarın uyandırılmasını planlanladıkları öğrenildi. 

İnşaat ve emlak işleri yapan Özten, Bodrum’un sosyal ve siyasi yaşamında sevilen bir isim olarak tanınıyor. Geçirdiği kazanın ardından sevenleri Özten’in hastanede bulunan yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Bugün Özten’in hastanedeki yakınlarını ziyaret eden isimler arasında Bodrum Belediyesi Bağımsız Meclis Üyeleri ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve İlçe Başkanı Nevzat Kanber de vardı. Ziyaretçileri karşılayan Özten’in kızı ve damadı, geçmiş olsun dileklerini kabul ederek, babalarının son durumu hakkında bilgiler verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu