GündemManşetSağlık

TAKSİCİLER ASILSIZ DEDİKODULARA TEPKİLİ

Belediye Meydanı’ndaki Merkez Taksi’de koronavirüs görüldüğü ve şoförlerden vakalar olduğu yönünde yapılan asılsız paylaşımlara, taksiciler isyan etti.

Koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından hem Türkiye genelinde hem de Bodrum özelinde sosyal medyada ve özel iletişim gruplarındaki asılsız paylaşımların önüne geçilemiyor. Belediye Meydanı’ndaki Merkez Taksi’de koronavirüs görüldüğü ve şoförlerden vakalar olduğu yönünde yapılan asılsız paylaşımlar yapılması, taksicilerin tepkisini topladı.

Durak çalışanlarından Hakan Ayaydın, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Burası belediyeni önü, Bodrum’un atardamarı, en merkezi. Biz burada kamu hizmeti veriyoruz. Hijyeni ile, sağlığı ile, temizliği ile elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. İçimizde hasta olan bir arkadaşımız yok. Asılsız paylaşımla bizim canımızı yakıyor. Biz bu zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 hafta önce geldi, tüm araçlarımızı dezenfekte etti.”

Bütün araçlarda hijyen kurallarına uyduklarını dile getiren Ayaydın, “Bütün araçlarımızda dezenfektandan tutun, maske, eldiven var. Ben müşterim bindiğinde maske ve eldivenini takıyorum. Gereken kurallara uyuyoruz ve Bodrum’un kalbinde böyle bir asılsız dedikodu, 44 kişiyi muzdarip etti. Durağımızın telefon numarası belli. Bizleri arayıp sorabilirler.” dedi.

Taksiciler, “Kendi içimizde konuşup gerekirse olayı yargıya taşımayı düşünüyoruz.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu