GündemManşetTurizm

TEKNELER TURA ÇIKINCA LİMANLAR BOŞALDI

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Bodrum genelinde yaşanan yoğunluk deniz turizminede yansırken, Bodrum Limanı neredeyse tamamen boşaldı.

Son bir hafta içerisinde Bodrum Limanından yaklaşık 700 teknenin çıkış işlemi yaptırdığı öğrenilirken, bu teknelerle, yaklaşık 10 bin kişinin mavi yolculuğa çıktığı tahmin ediliyor. Yaşanan bu hareketliliğin ardından Bodrum Limanı neredeyse tamamen boşalırken, limanda, balıkçı tekneleri ve şahıslara ait tekneler haricinde başka tekne kalmadı. Bodrum Limanında gezintiye çıkan yerli ve yabancı turistlerde, her yıl bayram tatillerinde yaşanan bu olayı fırsat bilerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bodrum Limanında bulunan tarihi Tepecik Camii’de, limanın boşalmasıyla farklı bir manzarada yerini aldı.

Bodrum Limanının Kurban Bayramı tatilinden sonra eski haline dönmesi beklenirken, turizmciler, bu görüntünün bütün sezona yayılması için temennilerde bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu