GündemManşetSpor

BODRUMSPOR İLK KARŞILAŞMAYI EVİNDE OYNAYACAK

TFF 2 ve 3. Lig’de 2018 – 2019 Sezonu fikstür çekimi gerçekleştirilirken, yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücedele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk karşılaşmayı evinde oynayacak.
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp temsilcileri katılırken, B.B.Bodrumspor’dan da kulüp yöneticisi Hüseyin Gözütok katıldı.
Fikstür karşılaşması sonrasında B.B.Bodrumspor yeni sezonda ilk karşılaşmayı 2 Eylül Pazar günü Bodrum Şehir mStadı’nda Eyüpspor ile oynayacak. B.B.Bodrumspor 2. haftada ise deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak. B.B.Bodrumspor’un sırasıyla diğer oynayacağı karşılaşmalar ise şu şekilde; İnegölspor, Gaziantepspor (D), Niğde Belediyespor (D), Kastamonu 1966spor, Bayrampaşa, Samsunspor, Keçiörengücü(D), Sarıyer, Hacettepespor (D), Utaş Uşakspor, Manisaspor (D), Sakaryaspor A.Ş., Amed Sportif(D), Gümüşhanespor, Sancaktepe Belediyespor (D).
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de maçlar 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak olup normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu