EğitimGündemHayatManşet

Esra Öğretmenden Acı Haber

Bodrum'u Yasa Boğan Ölüm

 

Bodrum’da beyin kanaması geçiren genç öğretmen Esra Karaman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. Karaman’ın ani vefatı ilçede üzüntüye neden oldu.

Bodrum Bahçeşehir Koleji’nde sınıf öğretmenliği yapan 29 yaşındaki Karaman, 2 gün önce uzaktan eğitim sistemi ile sabah ilk derste öğrencileri ile buluştu. İkinci derste kendisini iyi hissetmeyen Karaman, hastaneye kaldırıldı.

Beyin kanaması geçirdiği tespit edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi alınan Esra öğretmen, durumunun daha da ciddileşmesi üzerine Denizli’ye Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. İki günden bu yana yoğun bakımda tedavi gören Esra Karaman Öğretmen, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak bu sabah saatlerinde yaşama veda etti. Esra Kahraman’ın ani vefatı büyük üzüntü yarattı.

Esra Öğretmenim ani vefatı nedeniyle sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Pırıl pırıl genç bir eğitimcimizi kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum.
Bodrum’da özel bir okulda sınıf öğretmenliği yapan ve geçirdiği ani rahatsızlık sonucu aramızdan ayrılan Esra Karaman öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve öğrencilerine başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu