AsayişGündemManşet

USLANMAZ TORBACI YİNE TUTUKLANDI

Daha önce iki kez uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanan zanlı yılbaşı gecesi satış yapmak için getirdiği esrar maddesi ile yakalanarak yeniden tutuklandı. 

Edinilen bilgilere göre, Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin operasyon ile yakalanan Z.A. uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan son üç yıl içinde 3. Defa tutuklandı.

Daha önce iki defa tutuklanıp cezaevinden çıkan Z.A.’nın cezaevinden çıktıktan sonra yeniden uyuşturucu madde sattığını öğrenen Narkotik ekipleri Z.A.’yı takipe aldı. Narkotik ekipleri yaptığı takipler sonucunda Z.A.’nın yılbaşında satmak amacıyla İzmir’den Bodrum’a esrar maddesi getirdiğini öğrendi. Dün yapılan operasyon ile şehir içi dolmuş ile seyahat ederken Z.A. narkotik ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Yasal işlemlerin ardından uyuşturucu madde ticareti sucundan adliyeye çıkarılan Z.A. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu