EğitimEkonomiGündemManşet

CAHİT ÖZVZNECİ’DE YERLİ MALI ETKİNLİĞİ

Yerli Malı Haftası kapsamında Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu’nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte 7 bölgenin lezzetleri 7 farklı stantta sunuldu.

Yerli Malı Haftası (Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), Bodrum’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu bahçesine 7 bölge için ayrı stant kuruldu. Stantlarda Türkiye’nin 7 bölgesinin farklı farklı yiyecekleri tanıtıldı. Programda ayrıca yörelere özgü kıyafetler de sergilendi.

Okul Müdürü Ahmet Karaboğa, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Bizim okulumuzda 7 coğrafi bölgeden yoğun öğrencilerimiz var. Biz de bunu fırsata çevirdik. Öğrencilerimiz ve velileri kendi bölgelerindeki yemekleri, giysileri getirdiler. Bölge stantları oluşturuldu. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünü öğrencilerimiz ve velilerimizle kutluyoruz. İlk olarak öğrencilerimize yerli malının önemini, tutumlu olmanın önemini belirttik. Sonra velilerimizle bir toplantı yaptık. Ardından ortaya bu manzara çıktı. Burası bir panayır haline geldi.”

Etkinlikte öğrenciler çeşitli gösteriler de sergilediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu