GündemManşet

OKULLARA SPOR TESİSİ YAPIMI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 16 Mayıs 2016 tarihinde imzalanan “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı İş Birliği Protokolü” çerçevesinde, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Valilik 75. Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokole Muğla Valisi Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz katıldı.

Vali Civelek, “ Okul spor faaliyetlerinde kullanılan tesislerin bakım onarımının yanı sıra ihtiyaç duyulan yeni tesislerin inşa edilmesi konusunda bugün imzaladığımız protokolümüz hayırlı uğurlu olsun dedi.”   

Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca İlimize gönderilen ödenekler ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün mülkiyetinde olan yerlere spor tesisi yapma imkânı tanınıyor. Bu protokol kapsamında; 500.000.00 TL ye mal olacak Milas Şehit Murat İNCİ Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yarım kalan spor salonu ile 200.000.00 TL ye mal olacak Marmaris İnci Narin YERLİCİ İlköğretim Okulunun bahçesine futbol sahası yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu