GündemHayatManşet

ORHAN VEDAT GÜRSOY TOPRAĞA VERİLDİ

Bodrum- Orhan Vedat GürsoyBodrum Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yönetim Kurulu Üyesiyken sağlık sorunlarından dolayı istifa etmek zorunda kalan ve önceki gün hayatını kaybeden Orhan Vedat Gürsoy son yolculuğuna uğurlandı.

Son seçimlerde MHP Meclis Üyesi Adayı Eczacı Nihal Esin Gürsoy’un babası olan 72 yaşındaki Ziraat Mühendisi Doç. Dr Orhan Vedat Gürsoy için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Geçtiğimiz akşam evinde vefat eden evli 3 çocuk, 4 torun sahibi Gürsoy için Umurça Camiinde düzenlenen cenaze törenine, MHP Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Gürsoy’un yakın akrabaları ve vatandaşlar katıldı. MHP İlçe Başkan Mehmet Tosun ise Sakarya’daki yüksek lisans sınavlarından dolayı cenaze törenine katılamadı.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Gürsoy’un cenazesi Bitez Belediye Mezarlığına defnedildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu