AsayişGündemManşet

KANKA POLİSLER GÖREV BAŞINDA

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından il dışından getirtilen Kanka Polisler, katıldıkları etkinliklerde çocukların sevgisini kazanırlarken, büyük bir coşkunun da yaşanmasına neden oluyorlar.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde polis vatandaş kaynaşmasının  sağlanması,  dolayısıyla da devlet vatandaş kaynaşmasının sağlanması amacıyla birbirinden farklı ve anlamlı etkinlikler gerçekleştiriliyor. Söz konusu etkinliklerin hedefleri doğrultusunda başarıya ulaşması amacıyla il dışından Kanka Polisler getirtildi. Kanka Polisler, katıldıkları etkinliklerde çocukların sevgisini kazanırlarken, büyük bir coşkunun da yaşanmasına neden oluyorlar.

Kanka Polisler Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ‘ı ve Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri de hazır bulundular. Hatıra fotoğraflarının  çektirildiği ziyaretlerde gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında da bilgiler verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu