ÇevreGündemManşet

ADA UZ İÇİN HATIRA ORMANI OLUŞTURUYLUYOR

ada uz hatira ormaniTurgutreis Mahallesi’nde, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren 10 yaşındaki Ada için hatıra ormanı oluşturulacak.

Minik Ada’nın annesi Oya Uz tarafından kurulan, Ada Uz Eğitim ve Bilim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete; Ada Uz Eğitim ve Bilim Derneği Başkanı Oya Erol Uz, Başkan Yardımcısı Ömer Uz, Sayman ve Eskişehir Odun Pazarı Belediyesi CHP Meclis Üyesi İnci Erol, dernek üyeleri Munife Berrin Uygun ile Mualla Bürek katıldı.

11 Aralık 2016 Pazar günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek olan Ada Uz Hatıra Ormanı için ağaç dikme etkinliği hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Mehmet Kocadon da, Ada Uz Eğitim ve Bilim Derneği’nin üyesi oldu.

10 yaşındaki küçük öğrenci Ada Uz, geçtiğimiz aylarda yaşanan trafik kazası sonrasında yaşamını yitirmişti. Tüm Bodrum’u derinden üzen olayın ardından, ailesinin girişimleriyle Ada Uz adına bir eğitim ve bilim derneği kuruldu. Bodrum Turgutreis’te kurulacak hatıra ormanıyla da Ada Uz, gönüllerde yaşatılacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu