EğitimGündemManşet

EBA DESTEK NOKTALARI KURULDU

Uzaktan eğitim erişimine giriş imkanı olmayan ya da giriş yapmakta zorlanan öğrenciler için Bodrum’da bütün okullarda EBA Destek Noktası kuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan KORKMAZ Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’nda Eba Destek noktası açılışını Şube Müdürlerimiz Maral TAKEŞ Mesut TOPALOĞLU, Şafak ZİNİ ile gerçekleştirdi.

Açılışın ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan KORKMAZ, “2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 31.08.2020 tarihi itibariyle uzaktan eğitim sistemiyle başladı. Uzaktan eğitimler EBA ve TRT EBA TV üzerinden verilmeye devam ediyor. İlçemizde uzaktan eğitime giriş imkanı olmayan ya da giriş yapmakta zorlanan öğrencilere yönelik olarak Bakanlığımızın talimatıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından EBA Destek Noktaları çalışması başlatıldı. Okullarımızda gerekli tüm altyapı çalışmaları günler öncesinden tamamlandı. Bugün itibariyle faaliyete geçen destek noktasına öğrencileri sosyal mesafe kurallarına göre almaya başlayacağız. EBA Destek Noktasına giriş ve çıkışlar; öğrencilerin sınıf seviyelerine uygun, birbirleriyle çakışmayacak ve yığılma olmayacak şekilde planlanmaktadır. Yapılan bu çalışmayla, evlerinden EBA’ya giriş imkanı olmayan tüm öğrenciler evlerine en yakın okullarda, okul idarelerinin hazırladığı program dahilinde uzaktan eğitimlerine devam etmeleri sağlanacak” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu