AsayişGündemManşet

3 ÇOCUĞUN ÖLDÜĞÜ OLAYDA 9 ŞÜPHELİ ADLİYEDE…

Pazartesi sabaha karşı Gümbet Koyunda batan teknede 3 çocuğun ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili gözaltına 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

22 Ekim Pazartesi saat 05.47’de denize açılan kaçak göçmenlerin bulunduğu ‘Ela’ isimli fiber tekne, kıyıdan ayrıldıktan yaklaşık 50 metre sonra batmış, yaşanan olayda 3 çocuk yaşamını yitirmişti.

Soruşturmayı yürüten Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda “Ela” isimli tekneyi temin eden B.Ç., H.C., Ş.O., ve S.T., isimli şahısları aynı gün içerisinde yakaladı. Göçmenleri otelinde konaklatan A.A. ile göçmenleri otelden alarak çıkış noktasına minibüs ile götürdüğü tespit edilen A.D isimli şahıs 23 Ekim günü gözaltına alındı.

Olayda gözcülük yapan aracı kullandığı değerlendirilen S.İ., aracı temin eden Ö.T. ve teknenin çıkış noktasına yardım ettiği bildirilen V.B. de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan toplam 9 şüpheli, kasten öldürme ve göçmen kaçakçılığı yapma suçlamaları ile adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu