EğitimGündemManşetTeknoloji

MUĞLA BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI

”4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı’ kapsamında TÜBİTAK’tan hibe almaya hak kazanan Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünin düzenlediği  ‘Muğla Bilim Şenliği’ ilimizdeki öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla 10-12 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Bilimsel bilginin geniş kesimlere ulaştırılmasını ve bilim toplumu oluşturulmasını amaçlayan bu harika şenlik; 21. Yüzyıl Becerileri kazandıran atölyeleriyle daha ilk gününde velilerimizin ilgisini çekmiş, öğretmenlerimizi geliştirmiş, öğrencilerinse ‘görerek, yaşayarak, farklısını deneyerek’ en modern, en eğlenceli şekilde öğrenmelerini sağlandı.

Böylelikle; bilime ilgi duyan, bilimsel gelişmeleri yakından takip ederken kendisi de bilim üreten nesiller yetişmesine katkıda bulunulacak.

‘Muğla Bilim Şenliği’ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Akademisyenleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Ar-Ge Birimi Öğretmenleri ve Müdürlüğümüze bağlı okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizden oluşan 29 kişilik proje ekibimizle özenle hazırlanmış; lise, ortaokul, ilkokul, okul öncesi öğrencileri, öğretmenler ve velileri içeren 8 hedef kitlesi bulunan ’30 Atölye Çalışması ve 4 Söyleşi’ şeklinde planlandı.

Şenliğe üç gün boyunca, toplam 2800 öğrenci, öğretmen ve veli katılım sağlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu