GündemKültür SanatManşet

ESKİ SANATÇILAR İÇİN BODRUM’DA HUZUREVİ YAPILACAK

Bodrum-yeşilçam sanatçılarıÇamlık Mahallesi’nde arazisi hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan ve üç dönümlük alana yapılması planlanan huzurevi projesi için tanıtım gecesi düzenlendi. Gümbet Mahallesindeki bir otelde düzenlenen geceye, aralarında sinema sanatçılarının da olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı Başkanı Yönetmen Coşkun Ertam, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun zamandan bu yana düşündükleri çalışmayı önümüzdeki günlerde hayata geçireceklerini söyledi.

Vakıf olarak Yeşilçam sanatçıları için bir huzurevi çalışması planladıklarını ifade eden şunları söyledi:

“Bu huzurevi 70-80 kişilik olacak. Kendi arazimize yapacağız. Eski emekçileri ve bakıma muhtaç insanları kimseye muhtaç etmeden huzurevinde ömürleri boyunca ücretsiz bakacağız.”

Ertam, huzurevinin proje çizim çalışmalarının devam ettiğini inşaat çalışmalarına da ekim ayında başlanacağını ifade ederek, çalışmanın en kısa süre bitirileceğini anlattı.

Sinema sanatçısı Betül Arım da, Yeşilçam sanatçılarının sinemaya çok büyük destek verdiklerini belirtti. Emekçilerin kalacak bir yerlerinin olmadığını ifade eden Arım sözlerine şöyle devam etti:

“Burada kurulacak bu huzurevi çok önemli. Bu güne kadar İstanbul’da Müjdat Gezen’in kazandırdığı bir yer var. Sanatçılarımız çok değerli.”

Yapılan konuşmaların ardından gecede Yeşilçam filmlerinden oluşan slayt gösterisi sunuldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu