GündemManşetSpor

BAŞKANDAN BODRUMSPOR’A ZİYARET

baskan_bodrumsporu_ziyaret_etti (6)B.B.Bodrumspor’un ikinci lige çıkmasının ardından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yalıçiftlik Tesisleri yenilendi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yalıçiftlik Tesisleri’nde yapılan yenileme çalışmalarıyla odalar yenilenerek ek odalar yapıldı. Yemekhane ve mutfak yenileme çalışmasının yanı sıra saha zemininde düzeltme çalışması da gerçekleştirildi. Yaklaşık bir buçuk ay süren bina yenileme çalışmaları ile birlikte tesis, daha modern hale getirildi.

Başkan Kocadon, Bodrumspor’un antrenmanında

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Bodrum’un Yalıçiftlik Mahallesinde bulunan ve yenileme çalışmaları yapılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yalıçiftlik Tesisleri’nde sporcuların yaptığı antrenmana, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak sporculara moral verdi.

Antrenmanı Başkan Kocadon yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu ile İsmail Altındağ, B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, B.B. Bodrumspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile Bodrum Belediye meclis üyeleri de izledi.

Başkan Kocadon kendisinin de eski bir Bodrumspor oyuncusu olduğunu ifade ederek, “ Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele eden bir takımız. Yeni gelen arkadaşlara ‘hoş geldiniz’ diyorum. Her zaman yanınızdayız. Bizim bir tek hedefimiz var arkadaşlar, Bodrum. Biliyorsunuz, Türkiye’nin dünyaya açılan en medeni kapısı. Hoşgörüsü yüksek, misafirperver insanlarız. Benim sizden ricam, amacımız tabii ki kazanmak. Ama kazanmak kadar onurlu yenilgilerde benim için çok güzeldir. Yeter ki mücadele ederek yenilelim. Ben, şiddetten hiç hoşlanmayan, saha içinde birbiriyle itişen kakışan sporculardan da hoşlanmayan biriyim. Lütfen, Bodrum’un medeni oluşunu her yerde gösterin. Biz büyüğüz, hep büyük olacağız. Benim sizden tek ricam bu. Arada delleniriz falan ama sonunda yine hep kucaklaşırız. Birbirimizi çok seven, çok saygı duyan bir ekibiz biz. İnşallah, bu birlik beraberlik, bu sevgi saygı bizi bu sene de bir yerlere alıp götürecektir. Göreceksiniz, maçlara çıktığınızda Bodrum halkının müthiş bir Bodrumspor sevdası vardır. Sizlerle beraber güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Bodrum’a layık olan neyse yapın. Formamızı terletelim, hakkını verelim. Hep beraber Bodrum için Bodrum’un güzel ismi için çalışalım. Bodrum bir marka, bu markaya yakışan bir takım olmak bizi çok daha hızlı bir şekilde bir yerlere götürecek. Hepiniz pırıl pırıl genç arkadaşlarsınız. Ben de zamanında Bodrumspor’un formasını giydim. Sevdam bu yüzden çok fazla Bodrumspor’a. Biliyorsunuz, büyük bir deprem yaşadık hep beraber. Sizlere de geçmiş olsun. Görüyorsunuz, bir tane can kaybımız yok. Binalarımız ayakta. Bu, Bodrum’un kale gibi olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda kale gibi bir futbol takımı olduğumuzu, rica ediyorum, gösterelim. Çok teşekkür ediyorum, sağ olun.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu