AsayişGündemManşet

VİLLADA UYUŞTURUCU ÜRETEN SUÇ MAKİNESİ TUTUKLANDI

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptığı araştırmalar sonucunda, 12 farklı suçtan aranan E.Y. isimli şahsı yakalamak için harekete geçti.

Uyuşturucu madde ticareti yapma suçu dahil 12 suçtan aranan şahsın yakalanmamak için kardeşi A.Y’nin kimliğini kullandığı, Konacık mahallesinde bir villada kaldığını, villanın bodrum katına iklimlendirme sistemi kurarak scunk maddesi olarak bilinen uyuşturucu madde yetiştirdiği ve yetiştirdiği uyuşturucuyu sattığını tespit eden ekipler operasyon başlattı.

E.Y.’nin kullandığı araç geçtiğimiz günlerde Torba Polis uygulama noktasında durduruldu. Araçta yakalanan E.Y. ve yanındaki M.C. isimli şahıs gözaltına alındı. Suç makinesi E.Y. isimli şahsın Konacık Mahallesinde konakladığı villasında yapılan aramada, uyuşturucu madde yapımında kullanılan iklimlendirme sisteminin söküldüğü, bodrum katında tadilat yapıldığı tespit edildi. İkamette bir miktar scunk maddesi ele geçiren ekiplerin yaptıkları soruşturma neticesinde E.Y.’nin M.C. ve Ö.G. ile birlikte iklimlendirme sistemine ait düzenekleri Ö.G. isimli şahsa ait marketin deposuna taşıdıkları belirlendi. Markete ait depoda yapılan aramada iklimlendirme sistemine ait düzenekleri bulan Narkotik ekipleri malzemelere el koydu.

Gözaltı işlemleri tamamlanan şüpheliler sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Tutuklanma talebi ile hakim karşısına çıkan şüphelilerden, E.Y. ve M.C. uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanırken Ö.G. isimli kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu