GündemManşetSpor

GÜÇLÜ RAKİBİNE BOYUN EĞDİ…

Tarihinde ilk kez çıktığı Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ikinci hafta erteleme maçında Kastamonu Belediyespor ile karşılaşan Yalıkavakspor, sahadan 38-29 mağlup ayrıldı.
Çarşamba 18.00’da Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Bodrumlu sporseverler yoğun ilgi gösterirken, karşılaşmaya her iki takımda ortada bir oyunla başladı. Karşılıklı gollerle geçen ilk devre 15-18 Kastamonu Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci devrede daha organize ataklar yaparak Yalıkavakspor’un ataklarını da başarıyla kesen Kastamonu Belediyespor sahadan 38-29 galip ayrıldı.
Karşılaşma sonrası Bodrumlu sporseverler Yalıkavaksporlu oyuncuları tribüne çağırarak gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, diğer maçlarda başarılar dilediler.
Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen ise sosyal medya hesabından maç ile ilgili, “Bodrum’da ilk Süper Lig maçında ligin en güçlü takımlarından Kastamonu Belediye’ye karşı terinin son damlasına kadar savaşan sporcularımıza hocalarımıza , takımın bu başarıya ulaşmasını sağlayan yönetim kurulumuza en önemlisi bugün tribünleri dolduran takımımıza güvenen son saniyeye kadar destek olan hep yanımızda olan seyircimize sonsuz teşekkürler. Biliyoruz ki Biz Büyük Bir Aileyiz” şeklinde paylaşım yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu