GündemManşetTurizm

KAYMAKAM YILMAZ’DAN TÜRSAB’A ZİYARET

Geçtiğimiz aylarda yönetime gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yöre Temsil Kurulu(YTK), Ortakent’te bulunan merkezinde Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı ağırladı.

Yönetime geldikleri ilk günlerde Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı makamında ziyaret eden TÜRSAB Bodrum YTK Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aslan, Rukiye Dengiz, Barbaros Güneş, Hafize Dilek Öz, Gönül Bıdık, Cumhur Kısa ve Mehmet Fakkuşoğlu’ndan oluşan yönetim kuruluna bir iade i ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Bekir Yılmaz, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Ortakent’de bulunan TÜRSAB Bodrum YTK Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Bekir Yılmaz ile Yel değirmenlerinin tadilatlarının yapılarak turizme kazandırılması, özel arazi kapsamında değerlendirilen Pedasa Antik Kenti’nin kamuya açılması ve kalenin restorasyonunun tamamlanması konularını görüşen yönetim kurulu ve üyeler, daha sonra TÜRSAB Bodrum YTK Ofisi’ne ait olan 150 kişi oturma kapasiteli profesyonel ses ve ışık düzeneğine sahip salonları hakkında yapmayı planladıkları projeleri Kaymakam Bekir Yılmaz’a anlattılar.

Bodrum’da turizmin ve turizmcilerin sorunlarının da konuşulduğu buluşmada her şey dahil sistemin artıları ve eksileri üzerinde de fikir alışverişlerinde bulunuldu. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı yoğun bir turist akımına uğrayan Bodrum’da altyapı eksikliklerinin olduğuna değinerek, en önemli konunun bu eksikliklerin giderilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gelecek yıl için daha da umut verici gelişmelerin olduğunu belirten Bekir Yılmaz, “TÜRSAB olarak sizlere daha çok iş düşüyor. Turist getirmek, onları en iyi şekilde ağırlayarak geldikleri ülkelere daha memnun yollamak için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum.” Dedi.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleriyle bir de fotoğraf çektiren Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, yeni yönetime başarılar dileyerek TÜRSAB Bodrum YTK Ofisi’nden ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu