ÇevreGündemManşet

BODRUM BİSİKLET TURU BAŞLADI

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Bodrum Bisiklet Turu” sabah saatlerinde verilen startla başladı.

Bodrum Bisiklet Kulübü(BBK)tarafından her yıl Ekim ayının ilk haftası düzenlenen Bodrum Bisiklet Turu, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştiriliyor. Bisikletin bir spor aracı olmasının yanı sıra, aynı zamanda ulaşım aracı olduğunu vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen festival sabah saatlerinde başladı.

Dere Sokak üzerinde toplanan bisikletliler daha sonra turun startını verdi. Dere Sokak’tan Artemis Caddesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Emin Anter Bulvarı’na çıkan bisikletliler, Çamlık, Etrim, Yalıçiftlik, Kızılağaç ve tekrar Bodrum merkezde tamamlayacakları 50 kilometrelik kırmızı rota için pedal bastılar.

Turun ikinci günü mavi rotada bisiklet sürecek katılımcılar, Bodrum merkezde başlayacakları turu, Gümbet, Bitez, Ortakent ve Konacık’ı geçip yine Bodrum merkezde bitirecekler.

Bodrum Bisiklet Kulübü Başkanı Emrem Yılmaz, tur ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu sene Bodrum Bisiklet Turu’nun 3’üncüsünü düzenliyoruz. Bodrum Bisiklet Kulübü olarak her sene Ekim ayının ilk ayı bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bodrum ve dışından yaklaşık 150 kişi bu tura katılıyor. Etkinliğimiz 3 gün sürüyor. İlk gün tekne turu yapıyoruz. Misafirlerimizi tekne ile Bodrum’u güzel koylarında gezdiriyoruz. Onlara güzel bir ‘hoş geldin’ diyoruz. Cumartesi ve Pazar günü de 2 günlük bisiklet turumuz oluyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu