AsayişGündemManşet

TAKSİ GASPÇILARI KISKIVRAK YAKALANDI

İzmir’e gitmek için Turgutreis’te taksiye binen müşteri, Güvercinlik yakınlarında bıçak zoruyla sürücüyü gasp ettikten sonra polis ekiplerince yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre, Turgutreis Mahallesinde M.T. ve U.E. ticari taksiye binerek Milas’a gideceklerini söyledi. İlçe merkezi çıkışı yakınlarında sürücüyü bıçakla tehdit ederek cep telefonunu alan ve araçtan indiren 2 zanlı, daha sonra araçla olay yerinden uzaklaştı. Park halindeki başka bir aracın sürücüsünden yardım isteyen taksi şoförü, durumu jandarmaya bildirdi.

Ticari taksiyle Milas-Bodrum Havalimanı’na giriş yapan şüpheliler, polis ekiplerince yakalanarak jandarma ekibine teslim edildi. Olayla ilgili Güvercinlik Jandarma Karakolu’na giderek şikayetçi olan taksiciye, jandarma ekipleri tarafından aracı teslim edildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından yağma suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu