EkonomiGündemManşet

YERLİ PAZARDA ÖNEMLİ GELİŞMELERLE SONLANDI

Boat Show Fuarı13 Şubat günü başlayan, İstanbul CNR Expo’da düzenlenen Boat Show Fuarı yerli pazarda Bodrum için önemli gelişmelerle önceki gün sonlandı.

9.Boat Show Fuarında Bodrum’un en önemli sektörlerinden birisi olan Yat İmalat Sektörünü Bodrum Ticaret Odası (BODTO) temsil etti. İçmeler Tersanesinde üretilerek fuara katılan 3 Motoryattan birisi Türk iş adamı YA SA Holding yönetim kurulu başkanı Yalçın Sabancı tarafından satın alındı.

Boat Show Fuarında Bodrum’u tesmsil eden ve kapanış gününe kadar 100’den fazla profesyonel görüşme gerçekleştiren, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi ve RODA Yacht Sahibi Orhan Dinç, İstanbul Boğazında artık Bodrum yatlarının boy göstereceğini söyledi.

İmalat süresi 9 ayı bulan Perla 52 model motoryatın Yalçın Sabancı tarafından satın alınması sonrasında fuara gelen Rahmi Koç Bodrum tekneleri yakından inceledi. Rahmi Koç ile özel bir proje hakkında ön görüşme yaptıklarını ifade eden Orhan Dinç, görüşmelerin Bodrum yat imalat sekörüne büyük katkı sağlayacağını umduğunu belirtti.

Ulusal ve uluslararası basın kuruluşları ile Bodrum yat sektörü ile ilgili mülakatlar gerçekleştiren Orhan Dinç fuarın çok yararlı geçtiğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu