GündemManşetSpor

HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar kampında sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor oynadığı 2. hazırlık karşılaşmasında 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’a 2-0 mağlup oldu.

Yeni sezon öncesi 2. Etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren B.B.Bodrumspor, Kocatepe Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada her iki devrenin son dakikasında yediği gollerle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. B.B.Bodrumspor’un yeni transferlerinin de ilk kez forma giydiği karşılaşma genel olarak karşılıklı ataklarla geçti. B.B.Bodrumspor’un bir topu direkten dönerken, en az iki net gol pozisyonunda da son vuruşlarda etkili olunamadı. Yeşil beyazlı ekipte 2-0 mağlup olunmasına rağmen yeni oyuncuların takıma uyum sağlaması ve organize yapılan ataklarda son vuruşlar hariç iyi bir oyun sergilenmesi de dikkatlerden kaçmadı. Balıkesirspor’un gollerini ise Serdar Güncü ve Foxi Kethevoama kaydetti.

B.B.Bodrumspor 2 etapda tamamlayacağı Afyonkarahisar kampının 3. hazırlık karşılaşmasında ise geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiği Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. 4 Ağustos’ta oynanacak karşılaşmada Kocatepe Spor Kompleksinde oynanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu