GündemManşet

MİSAFİRLERİNİ AKYARLAR’DAKİ MAKAMINDA AĞIRLADI

baskan kocadon misafirlerini akyarlardaki makaminda agirladi (4)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, günlük iş programı kapsamında mesaisini önceki gün Akyarlar’da sürdürdü.

Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’ndeki Bodrum Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda mesaisine devam eden Başkan Kocadon’u, Cumhuriyet Halk Partisi Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Baş Danışmanı Dr. Ali Arif Özzeybek’in yanı sıra Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya da ziyaret etti. Ziyaret boyunca Kocadon ve Özzeybek, yapılan çalışmalardan da bahsederek gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

Akyarlar Mahallesi’nden vatandaşlar ise gün içinde Başkan Kocadon ile makamında bir araya gelerek çeşitli istek ve taleplerini iletti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yarımada genelinde yaşayan vatandaşlarla daha çok iletişim halinde olmak ve sorunlarını yerinde tespit edip en kısa sürede çözüm sağlayabilmek için haftanın belirli günleri, mahallelerdeki belediye ek hizmet binalarını ziyaret ederek makamında vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu