Manşet

Bodrum’un Yüzü Belgeseli

29 Ekim 2023'te Seyirciyle Buluşuyor

 

Dünya genelinde gelen ziyaretçilerin gönlünde taht kurmuş olan büyüleyici tatil beldesi Bodrum, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim 2023 tarihinde yayınlanacak olan “Bodrum’un Yüzü” belgeseli ile gizli hazinelerini ve anlatılmamış hikâyelerini izleyicilere sunmaya hazırlanıyor.

Bodrum, dünya genelinde tanınmış ve sevilen bir tatil beldesi olmasının yanı sıra, pek çok kişinin bilmediği gizli hikâyelere ve değerlere sahip nadir bir bölge. “Bodrum’un Yüzü” belgeseli, bu eşsiz beldenin derinliklerine iniyor ve bölgeye özel bir değer katan isimlerin etkileyici hikâyelerini sunuyor.

“Bodrum’un Yüzü”, Turizmden müziğe, sanattan yerel mesleklere kadar pek çok insanın tanımaya fırsat bulamadığı değerli isimler, etkileyici tarihi ve başarı hikâyelerini konu alan bir belgesel olarak hazırlandı. Toplamda 8 bölümden oluşan bu belgesel, her biri 20-35 dakikalık bölümlerden oluşuyor. “Bodrum’un Yüzü” belgesel projesinde; Sibel Kabaağaçlı, İsmet Cengiz, Erman Aras, Yücel Köyağasıoğlu, Cengiz Oral, Galip Gür, Aysu Türkoğlu, Lena Erdil, Dağlarca Çağlar, Ali Subaşıoğlu, Kaan Çakır, Muzaffer Akyol, Erkan Oğur, Derya Alabora, Fatih Erkoç, ve Selçuk Yöntem gibi birbirinden değerli 70 isim bulunuyor.

Belgeselin yönetmenliğini Raşit Algül yaparken; yapımcılığını ise Raşit Algül ve Murat Oğan üstleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu