AsayişGündemManşet

ENGELLİ KADIN YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

Konacık-ev yangınıBodrum’da bir evde çıkan yangında bir kişi öldü biri ağır üç kişi yaralandı. Alevlerin sardığı eve komşular daldı, engelli kadın hastanede hayatını kaybetti.

Konacık Mahallesi’nde öğlen saatlerinde bir evin ikinci katında yangın çıktı. İddiaya göre klimadan çıktığı anlaşılan yangından dolayı evi biranda yoğun duman ve alevler sardı.

Evde bulunanların çığlıklarını duyan komşuları yardıma koştu. Yanan eve giren vatandaşlar ilk etapta evden üç kişi çıkardı. Evde son kalan kişi ise 39 yaşındaki görme engelli Duygu Oral’dı. Görme engelli kadını kurtarabilmek için seferber olan vatandaşlar yoğun çaba harcadılar. Vatandaşların çabası sonrası ikinci kattaki evin balkonundan çıkarılan engelli kadın hemen ambulansa alınarak Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Duygu Oral hayatını kaybetti.

Yangını ihbar alan itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralılara ve alevlere müdahale etti. Bazı vatandaşlar bahçe hortumu ile itfaiye ekiplerine destek oldu. İtfaiye ekiplerinin trafikte kendilerine yol vermeyen araçlar yüzünden olay yerine geç gelmeleri bazı vatandaşları isyan ettirdi.

Yangında yaralanan, Şadiye Oral, Güzide Özcan ve Demet Özmutlu’nun tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangınla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu