GündemManşetSiyaset

CHP MARMARİS’TE İSTİFA DEPREMİ!.

CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulundan 9 Asil, 5 yedek olmak üzere 14 üyenin istifasıyla, Acar Ünlü başkanlığındaki İlçe Yönetimi düştü. CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden:  yeniden aday olduğunu daha önce açıklayan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a bağlılığıyla bilinen; Ali Özge Kol, Yaşar Ceylan, Aras Atamert, Tolga Akbay, Yasemin Esin, Barış Ünlü, Ali Toksoy, Gülnur Yıldırım ve Zeki Danışman ve yönetim kurulu yedek üyeleri; Hasan Yücel, Özdemir İnce, Zehra Turgut, Ender Kardaş  ve Ayşe Karadoğan istifa ederek, olağan kongre ile seçilen ilçe yönetiminin düşmesine neden oldular.
Noter kanalıyla yapılan istifalar sonrası görüştüğümüz CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, kendilerine gelen her hangi bir tebligat olmadığını ve halen görevinin başında olduğuna dikkat çekerek;” Arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yapıp, önümüzdeki günlerde ayrıntılı açıklamamızı kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.

KAYYUM YÖNETİMİ İLE SEÇİME GİDİLECEK
CHP Muğla İl Yönetim Kurulunun istifaları değerlendirip, hafta içinde, Marmaris İlçe Yönetimini Olağanüstü Kongreye götürecek Kayyum atayacağı ve Kayyum Yönetiminin başına CHP Eski Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden ve son İl Kongresi sonrasında Muğla İl Başkan Yardımcılığına seçilen İlkay Şimşek’in getirileceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu