GündemManşetMekan

PATİLİLER PARTİSİ’NE REKOR KATILIM

By Eskici Bodrum, Bodrum Hayvan Hakları Derneği, Torba Barınağı ve Gönüllülerden oluşan yardım sever bir gurup tarafından oluşturulan bir etkinliğe ikinci kez ev sahipliği yaptı.

Bodrum’a kazandırdığı yeni eğlence anlayışı ve hizmet kalitesiyle kısa sürede Bodrum Barlar Sokağı’nın yıldızı haline gelen By Eskici Bodrum, ilki Mart ayında gerçekleşen ve oldukça ilgi gören “Patililer Partisi” için ikinci kez ev sahipliği yaptı.

Yaklaşık 200 kişilik katılımın olduğu gecede bir araya gelen pati severler, By Eskici’nin kendileri için hazırladığı açık büfe lezzetleri ve By Eskici Dj’leri Mehmet Teoman ve Şahin Çetinkol’un muhteşem müzikleri eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Gecede bir konuşma yapan Bodrum Hayvan Hakları Dernek Başkanı Füsun Uslu, ikinci kez kendilerine desten veren By Eskici İşletme Ortağı Murat Oğan’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Uslu yaptığı konuşmasında; “Son dönemde yaşanan vahşice olayların ardından böyle kutsal bir görevi üstlenen ve bize ikinci kez kapılarını açan By Eskici Bodrum ailesine bu masum canlar için yaptıkları katkılardan dolayı öncelikle hayvan severler olarak, dernek olarak teşekkür ederiz. Bu geceden toplanan tüm geliri Torba Barınağında kullanılmak üzere bağışlayan By Eskici Bodrum’a bu günün anısına bir plaket yaptırdık. İşletme ortağı Murat Oğan’a bu plaketi takdim etmekten onur duyuyorum.” Dedi.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği tarafından hazırlanan ve dernek başkanı Füsun Uslu tarafından verilen plaketin ardından bir konuşma yapan Murat Oğan da;

“Her şeyden önce insan olarak, tüm canlılara sevgi ile yaklaşmak bizim en önemli görevimiz. By Eskici Bodrum Ailesi olarak, her zaman sosyal sorumluluklarının farkında olan bir işletme politikası ile yolumuza devam ediyoruz. İlk düzenlediğimiz gecedeki katılım bizi memnun ederken, bu gece daha da fazla bir katılımın olması barınaklarda yaşayan canlar için hepimizi daha da umutlandırıyor. Bu gibi sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almaktan mutlu oluruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. “ diyerek duygularını dile getirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu