GündemManşetTurizm

BODRUM TANITIM TIR’I TRAKYA’DA

tanitim_tiri_trakyada (1)Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Tekirdağ Valiliği önünde vatandaşlarla buluştu.

20 Mart’tan bu yana yedi ili gezerek Bodrum’un eşsiz özelliklerini anlatan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı, Tekirdağ’da da yoğun ilgiyle karşılaştı. Genç, yaşlı birçok vatandaşın ziyaret ettiği Tanıtım TIR’ına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de destek verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ını ziyaret ederek Tekirdağ ile Bodrum’un buluşmasından memnuniyetini dile getirdi.

TIR’ı ziyaret eden misafirlere Bodrum’un simgesi olan Bodrum mandalina kolonyası, Bodrum mandalina lokumu, Bodrum gazozu ikram edilerek tanıtım broşürleri ve kitapçıkları verildi.

Eşsiz Bodrum TIR’ı ekibi ise verdiği desteklerden ve sağladığı yardımlardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Harita Mühendisi Yüksel Özdal’a ziyarette bulunarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un selamını iletti.

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı akşam saatlerinde Tekirdağ’dan ayrılarak İstanbul’a doğru yola çıkacak ve 7-8-9 Nisan tarihlerinde İstanbullular ile Eşsiz Bodrum’u buluşturacak.

Gerçekleştirilen planlar doğrultusunda Aydın, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ’a giden Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ının İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli illerini de ziyaret ederek Bodrum’u bilinmeyen özellikleri ile anlatacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu